Varmistettu selviytyminen ja patentoidut suojaustekniikat

Maitohappobakteerien ominaisuudet ja toiminta riippuvat niiden elinkelpoisuudesta isännän ruoansulatuskanavassa, jossa ne ensisijaisesti toimivat.
Matka valmistuksesta suolistoon on haastava, ja bakteerikantojen on selviydyttävä monista stressitekijöistä. Useat tekijät vaikuttavat niiden sietokykyyn. Varmistaakseen maitohappobakteerien ihanteellisen selviytymisen sekä yksittäisten kantojen että erilaisten koostumusten osalta, Lallemand Health Solutions on vuosien varrella kehittänyt useita omia suojaustekniikoita, kuten seuraavat tekniikat

BIO-SUPPORT™ on tulos Lallemandin ainutlaatuisesta asiantuntemuksesta kantojen valinnassa ja syvällisestä fermentointitietämyksestä. Tässä teknologiassa yhdistyvät niiden ihanteellisten kantojen valinta, joilla on luonnollinen vastustuskyky mahahappoa ja sappisuoloja vastaan, sekä proteiineista ja polysakkarideista koostuva patentoitu suojausteknologia. Kaikki Lallemand Health Solutionsin tuottamat maitohappobakteerikannat valmistetaan tällä teknologialla, mikä takaa ihanteellisen suojan tuotannosta aina ruoansulatuskanavan läpi tapahtuvaan kulkuun asti.
Miksi maitohappobakteereja on suojattava?
Maitohappobakteerit ovat eläviä mikro-organismeja, joiden on päästävä suolistoon elävinä ja riittävissä määrin. Tämä eloonjääminen on pitkälti sidoksissa kantojen ominaisuuksiin. Niiden luontainen vakaus on erittäin tärkeää valintaprosessissa. Siksi Lallemand Health Solutions on dokumentoinut kaikkien kantojen selviytymisen. Myös tuotanto-olosuhteilla vuorovaikutuksessa muiden ainesosien kanssa sekä varastointiolosuhteilla ja lopulta ruoansulatuksella on vaikutusta, ja tässä BIO-SUPPORT™:lla on tärkeä rooli.
Ärtynyt suolisto, IBS, turvotus, suolistokaasut
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua IBS:stä ja herkkävatsaisuudesta.

Bakteerit, Suolistofloora, Vatsan terveys
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua suolistofloorasta ja hyvien bakteerien merkityksestä suolistomme terveydelle.

Vahvista lapsesi immuunijärjestelmää, sisältää hyviä bakteereja ja D-vitamiinia.
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua VAB:stä, vauvan immuunijärjestelmästä, hyvistä bakteereista ja D-vitamiinista.

Pullottava vatsa ja ilmavaivoja? Miten tasapainottaa suolistoflooraa
Kuuntele Stine Åsellin (tuotepäällikkö LactiPlus) ja Suzanne Axellin (toimittaja ja ohjelmajuontaja) keskustelua yhdestä Ruotsin yleisimmästä ongelmasta, nimittäin hyvästä ja tasapainoisesta suolistofloorasta.


S.Boulardii - probioottihiiva, joka pelastaa loman
Vuonna 1923 ranskalainen mikrobiologi Henri Boulard matkusti Kaakkois-Aasiassa ja joutui keskelle koleraepidemiaa. Hän huomasi, että paikalliset valmistavat litsiluumun ja mangostaanin kuorista teetä koleran aiheuttaman akuutin ripulin lievittämiseksi, mikä sai hänet uteliaaksi.

Maitohappobakteerien käytön merkitys
Huono ruokavalio ja stressaavat elämäntavat aiheuttavat suuria haasteita suolistoflooralle. Tiedämme nyt, että suolistoflooran rikkauteen ja bakteerien määrään vaikuttavat elintavat ja syöminen. Mitä rikkaampi suolistofloora on, sitä vastustuskykyisempiä olemme sairauksia ja epätasapainoa vastaan.

Pienten lasten tärkeä suolistofloora
Suolistofloora vakiintuu ja kehittyy vähitellen eri vaiheissa näiden 1 000 päivän aikana. Monet tekijät vaikuttavat suolistoflooran monimuotoisuuteen ja koostumukseen.

Mikro-organismit ja probiootit
Sana "probiootti" keksittiin vuonna 1965, mutta alunperin se tulee kreikan kielen sanasta "elämän puolesta". Maailman terveysjärjestö (WHO) on sittemmin määritellyt sanan ja sen merkityksen....

Varmistettu selviytyminen ja patentoidut suojaustekniikat
Maitohappobakteerien ominaisuudet ja toiminta riippuvat niiden elinkelpoisuudesta isännän ruoansulatuskanavassa, jossa ne ensisijaisesti toimivat.

Matkakumppani, joka voi pelastaa lomasi
Matkoilla on olemassa riski vatsavaivoista ja vessassa vietetyistä lomapäivistä. Oikein valmistautumalla riskiä voidaan kuitenkin vähentää tai se voidaan poistaa.

Levoton vatsa
Ruoansulatuskanavan häiriöt - tai "vatsavaivat" - ovat valitettavasti nykyään laajalle levinnyt ongelma.

Suolistosta ja mikrofloorasta
Suolisto on raja kehon ulko- ja sisäpuolen välillä ja myös kehon tärkein kontaktin ja vaihdon alue.

Maitohappobakteereista
Mikro-organismeja esiintyy kaikkialla maapallolla, niin ihmisissä kuin eläimissäkin. Kaikessa vedessä, hengitysilmassa ja ruoassa, jota syömme.

Vatsan pullottaminen, turvotus ja suolistokaasut - ruotsalaisnaisten yleisimmät vatsavaivat.
Pullottava vatsa ja ilmavaivat ovat ruotsalaisnaisten ylivoimaisesti yleisimpiä vatsaongelmia.

Määrittely osoittaa bakteerikantojen erityisominaisuudet.
Esimerkiksi Lactobacillus acidophilus -kantoja on monia erilaisia, mutta niillä kaikilla ei ole samoja ominaisuuksia, vaan ne vaikuttavat ympäristöönsä eri tavoin.

Valmistajamme
Mikrobiologi, tohtori José Maria Rosell ja tohtori Edouard Brochu perustivat vuonna 1934 Institut Rosellin, joka on ollut probioottien kehittämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä.

Vatsabarometri kertoo, miten ruotsalaisten vatsa jaksaa.
70 prosenttia sanoo, että heillä on ollut erityyppisiä vatsavaivoja viimeisten 12 kuukauden aikana.